Wil je extra geld verdienen? Start met hosselen!

extra geld verdienen

In deze tijd is een 9 tot 5 baan allang niet meer de enige methode om extra geld te verdienen. Je hebt geen vaste baan nodig om gelukkig te worden. Hoe mooi zou het zijn als je je vaste baan kunt opzeggen? Hoe mooi zou het zijn als je parttime kunt gaan werken voor je baas en toch nog rond kunt komen? Hosselen is dan de uitkomst en voor ons als geldspiratie dé nieuwe ‘way of life’! Hosselen is dé manier om te werken naar een vrij leven met genoeg geld!

Hosselen

extra geld verdienen - hosselen

Wat is dat eigenlijk, hosselen? Hosselen is niets anders dan meerdere inkomstenbronnen hebben. Een 9 tot 5 baan geeft natuurlijk voor de meeste mensen veel zekerheid. Echter een vaste baan kan toch ook beklemmend aanvoelen en het gevoel van vrij zijn indammen. Droom jij ook van een vrij leven waarin je zelf bepaalt hoe je je dag indeelt? Waar je niet vastzit aan die (saaie) baan, die ook nog ervoor zorgt dat je veel reistijd kwijt bent. Tijd die gewoon verspilt wordt door met je auto in de file te staan. Baal je daar ook zo van? Wil jij ook liever je eigen tijd indelen en zelf bepalen wanneer je werkt? Stop met dromen en begin met hosselen.

Hosselen is een enorm leuke “way of life’ en zal je gelukkiger maken dan je denkt! Zeg maar dag tegen je saaie leven! Het is de toekomst, niet meer afhankelijk zijn van 1 bron van inkomsten. Je leven zal vrijer zijn en jij kunt veel meer zelf bepalen wat je doet en wanneer je het doet. Werk jij liever lekker in de avond omdat je een avondmens bent? Dan past hosselen waarschijnlijk heel goed in jouw leven. Je hebt meer vrijheid om je eigen tijd in te delen.

Start

Ben je bang om je zekerheid hierdoor te verliezen? Dat hoeft niet. Het handigste is dan om te beginnen met hosselen naast je vaste baan. Jouw baan is en blijft dan je zekerheid. Dat geeft je de mogelijkheid om met een gerust gevoel te starten met hosselen. Je bent nu helemaal vrij om te gaan bekijken wat voor jou mogelijk is. Wat houd je nog nog tegen om te gaan hosselen? Je hebt je vaste inkomsten sowieso. Jij kunt gewoon je vaste lasten blijven betalen. Nu kun je gaan onderzoeken waar je nog op andere gebieden geld mee kunt gaan verdienen. Heb je voldoende salaris, om minder te gaan werken, dan zou je die tijd in kunnen ruilen voor extra “hossel tijd”. Met een baan, maak je namelijk je baas rijk en niet jezelf. Begin voor jezelf en maak jezelf rijk! Dus Start nu, en stel niet uit!

Money mindset

Extra geld verdienen gaat niet vanzelf. Je zult er wat voor moeten doen. Heb je de juiste instelling om te gaan hosselen? Heb jij de juiste mindset om geld op een andere manier te gaan verdienen? Je vraagt je nu misschien af, wat je dan zou kunnen gaan doen? 

Er is geen kant en klaar antwoord. Het antwoord hierop zul je zelf moeten gaan vinden. Alleen zijn wij wel voornemens om heel veel leuke ideeën te geven en dus te “geldspireren”. Wij helpen je naar een betere financiële mindset. De money mindset! Deze mindset is de basis voor je financiële vrijheid. Om rijk te worden heb je namelijk meer nodig dan een 9-5 baan. Je moet aandacht en verlangen hebben voor geld.

Discipline

De meeste winnaars van loterijen, blijken binnen een aantoonbare tijd weer helemaal blut te zijn. De reden hiervoor ligt in het feit dat ze nooit met discipline een fortuin bij elkaar hebben gewerkt. Één van de eigenschappen van de miljonairs in deze wereld, is dat ze een grote mate van discipline hebben. Ze hebben zichzelf aangeleerd, hoe ze financieel intelligent kunnen worden en dus extra geld verdienen.

Het is dus belangrijk dat je consistent iedere dag weer de discipline weet op te brengen om te werken aan extra geld en zo kun je hosselen voor je extra vrijheid! Heb je door deze discipline extra geld, dan kun je gaan investeren en veel later zul je dan van geld, meer geld kunnen maken.

Als je gaat hosselen en je hebt de hierboven genoemde discipline en de juiste money mindset, wat kun je dan doen? Wat heb je er nu aan, al dat extra geld? Misschien denk je nu meteen dat je dan lekker op vakantie kunt gaan! Dat is ook een keuze!.

Denk eens aan het volgende: 

De juiste financiële mindset hebben betekent dat je gaat investeren. Je investeert om meer geld te kunnen creëren of om meer ruimte te krijgen in je budget door bijvoorbeeld het aflossen van je schulden, zoals je hypotheek of persoonlijke lening.

Hobby 

Waar ben jij goed in? Wat vind je echt heel leuk om te doen? Wat is nu eigenlijk  je hobby? Ga voor jezelf eens bekijken wat de antwoorden zijn op deze vragen. Misschien vind je het erg leuk om in je vrije tijd foto’s te maken in de natuur. Dan kan dan jouw ‘hossel’ nummer 1 zijn. Misschien vind je fietsen erg ontspannend, nou dan zou je een bijbaan als postbode op zaterdag erbij kunnen doen voor een paar uurtjes. Dat is dan jouw ‘hossel’ nummer 2. Deze twee hossels kunnen een leuk extra inkomen opleveren naast jouw vaste baan. 

Dit zijn uiteraard twee voorbeelden, het gaat erom dat je voor jezelf nagaat wat jij leuk vindt of waar je goed in bent. Het kan natuurlijk ook iets zijn wat je zou willen doen, maar waar je weinig ervaring mee hebt. Ook daar kun je er mee gaan hosselen. Zoek zoveel mogelijk informatie op over dat onderwerp, bekijk youtube filmpjes, lees boeken daarover of ga een (online) cursus volgen. Er vast wel iets wat je leuk vindt of waar jij goed in bent. Wat heb je te verliezen? Laat je nergens door tegenhouden en houd vol!

Hoe meer je hosselt, des te sneller je een vrij leven kunt leiden zoals jij dat wilt! Jij kunt echt veel extra geld verdienen door te hosselen.

Waar wacht je op? Ga aan de slag en begin nu met hosselen. Verdiep je in deze way of life en laat je geldspireren!

Zelfvertrouwen

Om te beginnen met de weg naar een financieel vrij leven, is het handig om zelfvertrouwen te hebben. Een gezond zelfvertrouwen is de basis van alles en helpt jou om op een  creatieve en lucratieve manier te gaan hosselen. Je kunt heel veel dromen hebben maar als het gebrek aan zelfvertrouwen ervoor gaat zorgen dat jij niets durft te gaan ondernemen, dan verdien je niets extra’s . Dan is jouw eerste missie: Vergroot je zelfvertrouwen! Ga daar eerst aan werken, anders gebeurt en niets en verdien je geen cent extra. Uitstelgedrag brengt je nergens!

Zodra je gelooft in je eigen kunnen kun je werken aan jouw ideeën om te gaan hosselen. Dan gaat het zeker lukken om meerdere manieren te vinden om extra inkomen te kunnen ontvangen.

Veel geldspiratie toegewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.