Aandacht en verlangen voor geld!

Flavicon Geldspiratie

Door aandacht en verlangen voor geld te hebben, kun je geld verdienen. In het kort een vergelijk hierover met het groeien van een zonnebloem, omdat dit zaken in perspectief zet.

Als je een zonnebloem een mooie bloem vindt, dan kun je die laten groeien vanuit een klein zaadje. Je moet dit zaadje goed verzorgen. Goed verzorgen, klinkt als iets heel menselijks, echter wat we hiermee willen aangeven is dat het gaat om aandacht geven. Niet een dag heel veel aandacht, om daarna 6 dagen niet naar de zonnebloem in wording, om te kijken en dan 3 weken later weer heel veel aandacht geven op 1 dag. Nee iedere dag een beetje aandacht. Iedere dag een heel klein beetje aandacht. Laten we zeggen 1 minuutje.

Je hebt het verlangen om deze zonnebloem uit te laten groeien tot boven de schutting. Dat zou toch geweldig zijn, zodat niet alleen jij hier plezier aan beleeft. Ook andere mensen kunnen hiervan genieten. De buren zouden dit geweldig vinden als zij zo’n mooie grote en hoge zonnebloem, boven de schutting uit zien groeien.

Het begint bij het zaadje, die je in de grond stopt, of je start in een potje, dat kan ook. De eerste stap daarna is dat je water geeft en dat je het zaadje plant op een zonnige plek. Als je iedere dag dit zaadje water geeft, dan begint het zaadje te ontkiemen. Je ziet een verandering. Iedere dag komen we terug op de plek, waar het zaadje in de grond is gestopt. We geven de bodem iedere dag water. Misschien wel 2x per dag. Waarom, omdat we een verlangen hebben dit zaadje uit te laten groeien, tot een grote zonnebloem die over de schutting groeit en waar niet alleen wij, maar ook de buren van kunnen genieten. Dat is ons vastomlijnde doel.

Focus

Alle andere planten geven we geen aandacht. Maar deze zonnebloem iedere dag. Steeds weer, elke morgen na het ontbijt, staan we even een minuutje stil bij onze zonnebloem en geven we water. Langzaamaan komt de zonnebloem tevoorschijn en groeit. We zijn zo onder de indruk dat we nu niet 1x per dag, maar 2x per dag water geven aan onze zonnebloem. Voordat we het zaadje hadden geplant, hebben we ook nog gezorgd voor een goede voedingsbodem. In het begin gaat het niet zo snel, maar naarmate we 2x per dag aandacht geven zien we dat de groei sneller gaat. Even na het ontbijt water geven en ‘s avonds, na het diner, als we in de tuin zitten. Niet te veel, maar voldoende aandacht en daar houden we onze focus op. 

Consistent

Door dit consistent te blijven volhouden, krijgen we bij minimale inspanning en steeds met ons einddoel in ons achterhoofd, de grote zonnebloem. Dat is namelijk ons verlangen, ons doel houden we in zicht. Ons werk en aandacht in de zonnebloem brengt ons stapje voor stapje bij de grote volwassen zonnebloem die over de schutting groeit en kijkt naar de buren. Kijk me eens prachtig zijn. Zie hoe mooi en groot ik ben geworden. Dat was alleen maar mogelijk geweest door heel consistent aandacht te geven. Nu bewerkstellig je groei. 

 

Aandacht en verlangen voor geld

Vastberadenheid

We zijn nu vastberaden om ons einddoel te behalen. We hebben het verlangen een goed eindresultaat voor de groei van deze zonnebloem te bereiken en we zullen slagen. Hierbij helpt het, als je je doel, de zonnebloem die over de schutting groeit, kunt verbeelden. Niet iedereen is een beelddenker. Ben je dat niet, zoek dan een plaatje van die zonnebloem en print die uit. Hang dit plaatje ergens op, zodat je die iedere dag kunt zien. Dat is je plan. Als je niet start, als je het zaadje niet plant, dan komt die zonnebloem er niet.

Mindset

Je verlangen en vastberadenheid, met andere woorden je “mindset” zorgt ervoor dat je consistent de focus houdt op datgene je wil gaan realiseren. Dit noemen we een mindset. Je houdt je doel voor ogen! Je bent ook niet van je stuk te brengen en je laat iedereen maar denken en zeggen wat ze willen. Ze lachen je misschien zelfs uit. Nou en! Je bent niet afhankelijk van anderen, jij kunt die zonnebloem zelf laten groeien. Je hebt de “drive” de middelen, de tijd, dus waarom niet. Deze mooie zonnebloem over de schutting, is jouw droom. Niemand krijgt jou van je doel af. Dat is jouw kracht. De kracht van je geestelijke verbeelding en de moed door te zetten, waar andere misschien wel zeggen;” Wat is zij/ hij nu aan het doen?” Het voelt gewoon goed, om die focus op je doel te houden en die bloem te zien groeien. 

Basis Principes

Nu je weet hoe deze principes werken, kun je de die toepassen op allerlei andere vlakken. Ben je overtuigd? Wij wel, wij zijn wel overtuigd! Wij weten dat het zo werkt, omdat we dit al toepassen. We zijn getuigen van alle positiviteit die onze kant op komt, door op deze manier om te gaan met alles wat je wil bereiken. Of het nu gaat om vriendschappen, of materiële zaken, of een mooie baan, of kinderen of je opleiding. Daar waar we consistent aandacht aan schenken en blijven schenken, daar bloeit iets moois.

Dankbaar

Door dankbaar te zijn voor wat je zelf voor elkaar hebt gekregen en daar bij stil te staan, kun je ook oprecht zeggen dat je trots bent op datgene je hebt gerealiseerd. Los van alle meningen, heb je zelf actie ondernomen. Je hebt een zaadje uit te laten groeien tot een grote volwassen zonnebloem, waar niet alleen jij van kunt genieten, maar iedereen binnen je omgeving. 

Aandacht voor geld

Nu werkt aandacht geven niet alleen voor het zaadje, dat groeit naar die prachtige zonnebloem. Die aandacht werkt ook, als je geld wil sparen of verdienen. Tenminste, dat is als je geld wilt verdienen. Wil jij geld verdienen? Een inkomen genereren, door iedere dag een klein beetje aandacht te schenken aan jouw doel? Wij weten dat het zo werkt en wij laten het iedereen zien. Niet dat we zo graag lopen op te scheppen, over de hoeveelheden geld die je kunt verdienen op allerlei creatieve manieren. Nee, omdat wij jou, willen “geldspireren” tot het verdienen van meer geld. Wij willen je stimuleren iedere dag een beetje energie te steken in het verdienen van geld. Stel je eens voor wat er allemaal mogelijk is. Visualiseer het eens, wat je allemaal kunt doen, als je heel veel geld verdient. Je wil niet 1 zonnebloem, maar een heel veld aan zonnebloemen.

Je kunt dus groeien, als je ergens iedere dag aandacht aan schenkt. Zo kost het minder energie, zonder je einddoel uit het oog te verliezen. Schrijf uit  wat je doel is en werk daar naartoe. Dat is waar je naar verlangt. Geef aandacht aan je plan en blijf volhouden. Laat je niet tegenhouden en juist dan kun je met die mentaliteit geld verdienen, net zoals “Jacko Meijaard” dit heeft gedaan met zijn AMR – Affiliate marketing revolutie, die bewezen werkt! Hij verdient meer dan €10.000.- per maand, met meerdere websites!

Het begint met een idee. Je maakt er een vastomlijnd plan van met jouw eigen randvoorwaarden en je houdt je doel voor ogen.

Iedere dag weer houd je de aandacht erbij, totdat het lukt. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.